Simildiet Professionele Peelings

€ 75,95

Simildiet Treatment ( 45 a 60 min)

€ 279,95

Kuur 4x simildiet Treatment

€ 399,95

Kuur 6x simildiet Treatment

Afspraak maken

Simildiet Professionele Peelings

Het assortiment Peelings van SIMILDIET is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidproblemen zonder een langdurig herstelproces. De Simildiet Peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd.

 

De Peelings zijn niet gebufferd wat inhoud dat deze vele malen intenser zijn en dieper de huid in dringen als standaard Peelings die wel gebufferd zijn. Deze standaard gebufferde Peelings zijn tot vijf keer minder sterk en geven ook  minder goed resultaat.

 

Bij een kuur van 4-6 keer heeft u lang profijt van een strakkere huid. Bij zowel de anti-aging behandeling als de behandeling van huidproblemen zoals acne, grove poriën, pigment , eczeem, rimpels, grauw huid en nog veel meer kortom de peelings van simildiet laat uw huid weer stralen. Bij de meeste medische peelings kunt u direct na een behandeling uw dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken.

 

De opperhuid is de buitenste laag van de huid. Deze bestaat voor het grootste deel uit dode cellen die ons beschermen tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Deze dode cellen worden verhoornde cellen genoemd. Er komen dagelijks nieuwe verhoornde cellen bij en de bovenste laag schilfert af. Hierdoor vernieuwt de huid zich continue. Naarmate wij ouder worden, vertraagt dit proces en wordt de conditie van de huid langzaam slechter. De huid is te vergelijken met een huis dat is opgebouwd uit stenen met cement er tussen. Indien men het cement zou oplossen, komen de stenen los te liggen. Zo werkt dit ook met een peeling. Deze lost als het ware de tussencelstof tussen de huidcellen op, zodat de huidcellen los komen te liggen. De huid kan hierdoor sneller vernieuwen waardoor we huidproblemen kunnen oplossen zelfs bij ernstigere vormen van acne.

 

Intakegesprek peeling
Voorafgaande aan de behandeling hebt u een intakegesprek. Uw huid wordt onderzocht en u wordt geadviseerd over de meest geschikte behandeling. Al na één behandeling is het effect van de peeling zichtbaar maar voor optimaal resultaat moet de behandeling herhaald worden. Afhankelijk van de conditie van uw huid en het soort peeling adviseren wij een kuur van zo’n 4-6 behandelingen met tussenpozen van 10-14 dagen. Omdat de peelings van simildiet niet gebufferd zijn en dieper in de huid werken kunnen er korstjes en/of velletjes ontstaan de dagen na de peeling. Wat zorgt dat er een mooie nieuw huid naar boven komt!!

 

Bij Waardse Schoonheid kunt u terecht voor 3 verschillende peelings van simildiet:

Azulan peel treatment :
Voor acne, rosacea, eczeem, ontstekingen en rimpels

Sama peel treatment :
voor acne, grove porien, comedogenic acne, cystische acne en donkeren vlekjes

Yellow peel treatment :
Voor pigmentvlekken en hyperpigmentatie

Reiniging – diepte reiniging – simildiet peeling – post treatment – onzuiverheden verwijderen – herstellend masker – massage decolleté – ampul – oog & dagverzorging

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Niet boeken voor een zonvakantie!

Simildiet Professionele Peelings